Bruiloft

Wij vinden het ontzettend leuk om klanten mooi te mogen maken op hun bruiloft. Voor ons is dit een hele leuke uitdaging en een super gezellige dag. Wij hebben voorafgaand een aantal afspraken voor proefkapsels en maken graag ook de kleur perfect. Er is niks zo gezellig als de moeder, zusjes oma ect. meekomen en zich ook laten verwennen. Het is ontzettend leuk als niet alleen het bruidje een stralend kapsel heeft, maar ook de familie. 

Bij het bruidje van de onderstaande foto's hebben wij de moeder en haar zus mooi mogen maken! Aan het einde kwam de fotografe een kijkje nemen en heeft tenslotte ook deze prachtige foto's gemaakt!

Wist je dat kNip't de bruidjes GRATIS opsteekt op deze bijzondere dag.!
Ben je onze vaste klant en kom je al heel lang bij ons, is het bruidskapsel ons cadeau aan jou. En we komen ook nog tijdens het feest even het kapsel veranderen indien nodig!
lief toch!!

 

Bruiloft

Bruidjes, bruidsmeisjes, moeders, zusjes en noem het maar op... Wij willen op zo'n speciale dag iedereen mooi maken! Bij de ondertaande bruiloft mochten wij ook niet alleen de bruid mooi maken maar ook de twee dochtertjes! Hoe leuk is het om een totaal plaatje te zijn samen met het gezin. 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: