Droog haar hoe komt het en hoe gaat je haar echt kapot?

 

 

Droog haar, iedereen kent het wel. Maar soms is er veel meer aan de hand dan alleen droog haar. Droog haar mist hydratatie en voelt daardoor droog aan. Dat kennen veel mensen, maar wat als je haar afbreekt? Wat als je gespleten punten hebt? Dan heb je beschadigd haar, of zoals wij noemen: kapot haar….wat bedoelen we daar nou mee?

Als je dit meemaakt dan heb je wellicht last van meer dan droog haar, namelijk kapot haar
Je haar voelt aan als stro;
Je haar zit vol gespleten punten;
Je haar is niet in model te krijgen;
Je haar ziet er droog en pluizig uit;
Je haar is niet elastisch en breekt snel.
Al deze redenen hebben toch invloed op hoe je je voelt. Want jij moet toch met deze haardos over straat en met (behoorlijk) beschadigd haar voel je jezelf dan al snel onzeker…toch!

Mijn haarpunten zijn Gespleten …


Wat je dan overhoudt, zijn heel veel kleine warrige sprietjes die alle kanten opstaan, behalve de goede…Leidt jouw haar ook een eigen leven? Je kan twee dingen doen als je last hebt van gespleten haarpunten. Ten eerste is het goed als je weet wat je kan doen om dit te voorkomen. Ten tweede kan je de gespleten haarpunten (deels) herstellen. Voorkomen doe je door de juiste beschermende producten te gebruiken en herstellen doe je door vaak genoeg knippen en door de juiste verzorging zoals een goede shampoo, masker en speciale verzorgende behandelingen

Mijn haar breekt sneller in de zomer, hoe komt dat?


Vaak heb je na de zomer eerder last van haar dat snel afbreekt dan anders. De zon heeft helaas ook op je haar zijn invloed. Net zoals je huid een zonnebrand nodig heeft, heb je dat ook voor je haar nodig. Verder is zwemmen in chloor of zeewater ook een aanslag op je haar. Goede beschermende producten zoals een UV beschermde spray of een lotion die je haar beschermd tegen chloor en/of zeewater zijn een musthave. Maar wat als je dat niet gedaan hebt en je haar breekt af? Je haar is gewoon beschadigd en dat gaan we repareren. Gelukkig kun je je haar weer herstellen. Maar als eerste…

Hoe ontstaat nou eigenlijk pluizig, beschadigd – kapot- stro haar?


De oorzaken van kapot haar zijn…


Het weer
Helaas , we kunnen zelf niets aan het weer doen. Maar we kunnen wel wat doen aan de gevolgen van het weer in ons haar. Je haar wordt echt niets beter van te veel zon, chloor zwembaden of zout van de zee, maar in de winter wordt het vaak ook niets beter van de koude dagen, en wat dacht je van de harde wind.

Chemische behandelingen
Tja, geen verrassing denken wij…. Chemische behandelingen zoals bleken of verven van je haar kunnen voor poreus haar zorgen. Hoewel het heerlijk is als je een nieuw kleurtje hebt, is je haar er zelf niet zo gek op! Vaak droogt het je haar uit en kan het snel afbreken en zeker als je het niet professioneel laat doen!

 

Verzorging…
Er zijn tal van oorzaken te noemen die waarschijnlijk met de verzorging van je haar te maken hebben… laten we de meest voorkomende noemen: verkeerde shampoo en conditioner of überhaupt geen conditioner gebruiken of je haar niet beschermen tegen warmte gereedschappen .

 

Weg met Kapot Haar!…En zo gaan we het samen oplossen…
We zeiden het al ! we gaan het samen repareren. Want dat is echt niet zo moeilijk dan het lijkt. Waar kan je mee beginnen?

Een reparerende keratine behandeling
Wil je echt gaan voor het beste resultaat? Betaal dan iets meer , maar dan heb je ook wat. Ga voor de beste verzorging voor je haar en kies een keratine behandeling bijvoorbeeld: de bondpro+ Hier bij Maud kan je het resultaat zien van Bondpro

Droog-haar-of-kapot-haar-kan-je-behandelen-met-Bondpro-voorbeeld
De juiste shampoo en conditioner
Oké, dat je een conditioner gaat aanschaffen nu is punt één. Maar nu moet je op zoek naar een geschikte shampoo en conditioner voor je pluizige haar….dat is punt twee..

Behalve zon, chloor en blondeer zijn er nog vele andere oorzaken van droog of kapot haar. Wist je dat heel veel mensen een shampoo gebruiken met een te hoge ph-waarde? En wij snappen dat echt wel. Want, uit hoeveel soorten kun je kiezen zeg….? Er zijn super veel merken en soorten die allemaal zeggen dat ze goed zijn voor je haar.

Cliché, maar waar: shampoos uit een drogisterij hebben vaak een hogere zuurgraad dan de shampoos die je koopt in een salon. Deze zijn Vaak prijziger….maar dames….zo veel beter voor je haar!

Onze kapsters gebruiken zelf graag KMS moist Repair lijn. Wil je weten wat jij het best kunt aanschaffen om kapot en pluizig haar uit te zwaaien? Wij geven je graag vrijblijvend advies. Bel, mail of chat gerust met ons. Wij helpen je verder

Hitte beschermende producten echt doen hoor!….
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar ga je aan de slag met je krultang of styltang of fohn? Gebruik dan altijd een hittebeschermer!!! De hitte zorgt namelijk ervoor dat je haar uitdroogt. Dan weet je wat er gebeurd ….kapot haar…pluis…enz…

De hittebeschermers van de KMS en goldwell beschermen je haar tot een temperatuur van 220 graden…en ja hoor dames…zo heet wordt een styltang echt wel!

Wil je persoonlijk advies!?


Onze hairstylisten zijn erop getraind om jouw haarproblemen te ontdekken. Denk je dat je ook kapot haar hebt…is het pluizig…heb je gespleten haarpunten…is het futloos en moeilijk in model te brengen?

Wij hebben het beste met je voor en nodigen je dan ook uit om langs te komen in de salon. Samen kijken we naar wat de beste behandeling is voor jouw haar. Waarom zo persoonlijk? Omdat elk haar anders is. Heb je al advies ontvangen, maar wil je nog wel onze producten aanschaffen? Kom dan ook voor een persoonlijk advies…wil je eerst de producten proberen dat kan ook wij geven je kostenloos advies en samples mee naar huis…

Nog even een paar tips van ons:


Gespleten haarpunten…laat ze knippen
Was je haar niet te vaak
Gebruik je shampoo op de juiste manier…laat het je uitleggen door de kapster
Gebruik na het wassen een conditioner en koud water na spoelen
Gebruik een hitte beschermer als je gaat föhnen of stylen
Gebruik een UV beschermende spay als je de zon in gaat
Vermijd zwemmen in chloor of zeewater. Doe je dit wel gebruik de juiste bescherming
Deppen met de handdoek niet wrijven
Geen lange haren strak in een handdoek/tulband knopen
Slaap op een satijnen of zijde kussensloop
Slaap met je haar losjes samengebonden
Probeer zo min mogelijk te borstelen en kammen in nat haar…gebruik de juiste borstel..
Vermijd touperen van je haar…laat het je leren van de kapster
Vermijd stylingstool
Gebruik de juiste spelden en elastieken
Gebruik de juiste producten : start-style en finish…
Met deze tips weet je nu alles! Maar ja welke tip is op jou van toepassing? Wanneer doe je wat? Je bent altijd welkom om naar onze salon te komen voor een gratis advies. We wensen je in iedergeval heel veel plezier toe met deze tips en we hopen dat je al snel , net zoveel plezier krijgt met je haardos als wij…

Producten tegen kapot haar die wij je aanraden …kijk maar eens op deze sites!

http://www.kmshair.com/en-US/Products/

http://www.kmshair.com/en-US/Products/

www.knip-t.nl

 

groetjes Team knip’t

 

Kijk ook onze video over kapot haar!

 

Daar sta ik dan midden op de advertentie

 

Jenny : mijn verhaal


Hoe het allemaal begon.


Als klein meisje wilde ik al graag kapster worden, ik was ook altijd met mijn eigen haren bezig!

Kapster worden was echt mijn droom,

Toen in februari 2012 Nicolle de zaak begon, ben ik gaan vragen of ik eens mee mocht lopen in haar salon. Ja zeker zei Nicolle… en daar begon ik.. meelopen in een echte salon… wat heb ik die tijd al veel ervaring op gedaan, haren vegen, koffie rond brengen, ik had al een hoop dingen van Nicolle geleerd voor dat ik begon aan de kappersopleiding De Gilde in Venlo in september 2012.

Mijn 1ste stage jaar mocht ik bij kNIp’t blijven, de salon was nog op bouwend.. waardoor Nicolle veel tijd en energie in mij heeft gestoken, in die tijd heb ik nog veel meer geleerd, klanten de haren wassen, mee helpen met kleuren, c.s folies zetten.. en zo groeide ik door.. tot dat ik steeds meer zelfstanding mocht gaan werken in de salon. Ook de anderen 2 stage jaren van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Nicolle, ik was niet meer weg te slaan bij Knip’t.

Schoolwedstrijd! En mijn schooltijd!


Waarom ik heb meegedaan aan de wedstrijd..?

het leek mij geweldig om naar eigen creativiteit een kapsel te mogen maken, en daarmee anderen te laten zien dat je als 1ste jaar student dit echt wel kan!

Toen we ons oefen hoofd van de wedstrijd kregen, begon ik er vol op aan te werken.. de juiste kleur er in .. extentions er in gezet om het haar langer te maken. En oefenen, oefenen, oefenen.. tot dat ik het goed kan, daarna hebben we een visagist geregeld die mijn oefen hoofd prachtig heeft op gemaakt, en daarna door naar de fotograaf Hans Sweegers in Heel, waar we geweldige foto’s hebben laten maken. Want het ging er tenslotte om wie het mooiste eindresultaat had met je model.. maar ook om de meeste like’s op facebook!

 

Na een aantal weken werden de winnaars bekent gemaakt. Alle 1ste , 2de , en 3de jaars werden gelijkwaardig beoordeeld. Helaas zat ik niet bij de 1ste 3 winnaars.. maar wel bij de laatste 10 winaars.. van de 100 de deelnemers, ik was er erg trots op ! Ik heb ook een mooi cadeau mogen ontvangen. Allemaal kappers benodigdheden!

Ik ging verder met mijn studie, het ene na het anderen examen kwam er aan, Nicolle heeft me veel getraind,( was erg blij dat zij voorheen heel wat jaren juf is geweest op de kappers scholen! langzaam sloot ik alle pvc af.. en slaagde ik voor mijn allround kappersdiploma.. dat ik in juli 2015 in ontvangt heb mogen nemen.

 

Mijn eerste contract!


knip't

Nicolle bood mij in september 2015 een baan aan bij kNIp’t.. daar had ik natuurlijk maar één antwoord op: JAAAA!!

Mijn eerste contract voor bepaalde tijd was een feit! Maar er moest natuurlijk wel flink getraind worden.. elke week kreeg ik trainingen van Nicolle, waar ik iedere keer weer een hoop van leerden, Nicolle begon aan de color master opleiding van Goldwell! Ik was vrijwel elke keer haar model, want ik vond het veel te leuk om mee te gaan, en ook daar leerde ik een hoop van!

In 2015 begonnen we aan de grote verbouwing van de salon, de salon werd verdubbelt van 2 stoelen naar 4 stoelen. De salon stond helemaal op de kop!, waardoor wij in de privé keuken van Peter en Nicolle onze salon voort moesten zetten, 2 stoelen, 2 spiegels en daar was onze provisorische kapsalon.. waar we tijdens de kerstdrukte heel wat kapsels hebben mooi gemaakt.

Vaste baan!


In 2016 kreeg ik een contract voor onbepaalde tijd. Een vast contract dus! Dat betekende meer verantwoordelijkheid, en meer eigen klanten. Ook mocht ik meedoen aan de grote kms knipcursus in Amsterdam. Dit vond ik geweldig! Het heeft mij toen heel veel zelfvertrouwen gegeven.

Trainingen geven aan nieuwe stagiaires


In februari 2016 kwamen er 2 stagiaires bij Pien en Guusje, en in 2018 kwam Noor ons team versterken! Zo komt er ieder jaar wel weer een sstagiair bij!

Zij moesten natuurlijk ook volop getraind worden.. en ik nam deze taak van Nicolle over.. ik mocht mijn eigen stagiaires gaan trainen.. 2 x per maand geef ik training aan Pien, Guusje en Noor . Ik maak ook de training schema’s. Weer een grote verantwoordelijkheid die ik er bij kreeg!

Beheerder van sociaal media.


Wij maken regelmatig foto’s van onze eigen klanten en van ons eigen salon werk. En dat publiceren we dan op onze facebook pagina, instagram profiel of onze eigen website. Onze kNIp’t website is in 2017 online gegaan, waar we zelfstandig foto’s op kunnen plaatsen en onze nieuwe acties bekent kunnen maken, ook op facebook hebben we een erg groot bereik van klanten. Een aantal keer per jaar plannen Nicolle en ik samen een werkbespreking, onder het genot van een hapje eten. Waar we weer alle workshops plannen en een jaarplanning maken. En ook de nieuwe acties verzinnen, die we dan weer op onze eigen sociaal media kunnen zetten!

Cursussen en master opleiding.


In mijn tijd bij kNIp’t heb ik al heel wat cursussen gevold.. onder anderen bij Wolfgang Pepmeijer van de firma Jump. Zoals de cursus salon handboek schrijven.En de cursus Je eigen ik bv. Dit was in een kapsalon in Oestgeest Bij Coen en Sabrina is het goed vertoeven, we hebben er een leuke vriendschap aan overgehouden. Ook ben ik vaak meegegaan met Nicolle naar koffie meetings van de Firma Jump. Een koffiemeeting is een gezellig samen zijn met allemaal kappers die over verschillende onderwerpen met elkaar sparren.

 

In januari 2016 ben ikzelf begonnen aan de color master opleiding van de Goldwell, die ik in Amsterdam en Apeldoorn heb afgerond. Ook heb ik in Amsterdam een 5 daagse knip cursus gevolg van de KMS. Ik heb ook mijn diploma voor visagie behaald. Maar ik hoop nog een hele boel cursussen te mogen volgen.

Vaste klanten, mijn eigen klanten.


Wat betekend dit voor mij..? eigen klanten hebben is heel belangrijk, die heb je nodig. Ik ben erg gegroeid door de eigen klanten, zij hebben mij veel zelfvertrouwen gegeven. Waardoor ik steeds meer klanten krijg die naar mij vragen…Hoe leuk is dat!

Privat label.


In november 2017 lanceerde wij ons eigen merk!

SJIEN-SMURRIE-PLEK-PRATSJ


en wat zijn wij er trots op! Ons eigen knip’t merk! En ook nog eens super fijne producten. We werken er met veel plezier mee. Ze gaan dan ook als zoete broodjes over de toonbank! (lees hier meer over ons private label )

Waar wil ik staan over 5 jaar…?


Ik wil nog graag verder met mijn vervolg opleidingen van de color master van de goldwell, en wil ook nog een uitgebreidere opleiding volgen van visagie. En helpen aan de groei van ons bedrijf! Mijn relatie met Nicolle is super! Ik kan alles met haar bespreken en delen!

Ik ben er gewoon thuis. Wij zijn samen een top team! Martijn (mijn partner) steunt mij ook enorm, zonder hem zou ik niet zoveel uur in kNIp’t kunnen steken.

Hier ligt mijn toekomst….over 10 jaar zie je mij nog steeds bij kNip’t en als Nicolle stopt met werken neem ik met alle liefde de zaak…..nee….MIJN ZAAK over. Deze overnamen ligt al klaar op de plank, hoe mooi is dat. Daar ben ik trots op! En zoals ik al vaker zeg: ”kNIp’t hoort bij mij, en ik bij kNIp’t.

ps leuk filmpje over de sfeer bij ons

https://www.facebook.com/Kniptkapsalon/videos/995481143924109/ 

SHARE THIS POST

kNIp’t Private label

 

 

kNIp’t Private label dialect


Inhaod::


1.Mien verhaol: Wie ’t begós! Misse wae den get?
2.Woea vringtj de sjoon?
3.Säörvis is kNIp’t groeatste sjat!
4.Woearóm ein eige label?
5.Waat is miene doelgroep?
6.Waem maaktj mien logo en verpakkinge?
7.Samewirking mèt Jos en Nicole Winkelmolen?
8.Keze vanne produkte!
9.De lansering van kNIp’t kapsalon Limburgse lien!

1 Mien verhaol: Wie ’t begós!


6 Jaor geleje bön ich begós mèt miene eige salon. Ich höb bewusjtj gekoeaze väör ’t merk Goldwell ( woea ich nog sjteeds ziër kontent uever bön). Ich sjtaon 100% achter mien merk en bön ziër kontent uever de produkte en ’t bedrief KAO. Door alle edukasie die Goldwell mich haet geboeaje moge wae ( Jenny en ich zellef) ós Color Masters neume.

Det hèltj inne det wae alle kinnis en ekspertise höbbe óm mèt alle produkte van Goldwell alle kläöre kinne make. Hiedoor óngersjeije wae ós al behuerlik van angere kapsalons.
Nao 3 jaor gruujdje wae oet ós jeske en höbbe wae verboewdj! Det waas ein sjoean moment óm “KMS start style finish” d’r bie te pakke.
Ouch dees produkte passe good bie de gruujendje jongere doelgroep.

 

2. Misse wae den get?Wae wirke mèt ein oneline boekingssiesteem van 1 kapper.nl vieja de website en vieja Feesbook ( knoep noe booke) kinse as klantj ein GRATIES adviesgesjprek booke van 15 menute. Hie loestere wae nao waat se gaer wils en daonoa vertelle wae den dudelik waat wae gaon doon óm aan dien winse te voldoon, mer wae vertèlle dich ouch waat d’r thoes mót waere gedaon óm ’t behaoldje rezultaat te borge. Wae gaeve dich mósters mèt van produkte die ‘t beste bie dien haor en sjtiel passe.Hiemèt kinse den alvas aane sjlaag gaon.
In ein advizeringsgesjprek sjtuute wae döks op ’t neet weite wie detse de produkte mós gebroeke. Det lègke wae den oetgebreidj aan dich oet. Wie gebroekse eine sjampo en kondisjener op de gooj meneer. De meiste klantje zeen ziër kontent uever de wirkwieze en al die graties advieze. Hiedoor kumptj ’t zeker toet aansjaf van ós profesjonele produkte, esse al get geprobeerdj höbs waat good is den wilse toch neet miër trök nao minder good!

3 Woea vringtj de sjoon?


De produkte van de Goldwell en KMS zeen super produkte mèt ein juuste pries/kwaliteit verhaojing. Es klantje waal ins ein set van sjampo en kondisjener te deur vinje, den vraog ich ze waal ins: ”Woea koup gae ‘t broead lever; bie eine febrieksbekker of bie de werme bekker”? ….. En woearóm? …… Den waerdj döks geanjtwoeard “ bie de werme bekker ómdet dao sjtreekprodukte en gooj gróndjsjtoffe op ein ambachtelikke meneer verwirktj en den kriegse miër sjmaak!” Mèt dit kloppendj verhaol zeen de klantje döks hiëlemaol ómme en gaon uever toet verkoup! ( aankoup!)
Toch huër ich aaf en toe ins van ‘ne klantj detse ’t produkt, oet ós adviesgesjprek, höbbe gekochtj bie eine groeathanjel en neet bie mich (eine groeathanjel köptj groeate partieje in woeadoor zie miër korting kriege van die firma)
Kiek en dao vringtj ‘t bie mich ! ‘t Is neet det ich die groeathanjeliëre niks gun…hiëlemaol neet, ich vinj ’t gewuen jaomer van ein merk det ‘t neet ekskluzief is aane kapper!
Laote wae iërlik zeen! Ich sjnap die klantje good, doe kins dien geldj mer éíne kiër oetgaeve. Ich sjnap ouch de groeate merke, wie miër detse inköps deste goodkouper de prieze.
Mer wae laote ós daodoor zeker neet oet ’t veldj sjlaon!. De firma van Goldwell en KMS gaeve ouch väöl marketing aane kapsalons kedo beväörbeeldj:

 

KMS aksie: bie aankoop van twië produkte graties koptillefoon kedo

4 Säörvis is kNIp’t groeatste sjat!


Wae levere väöl säörvis, mer waat is det denne? Volges ‘t woeardebook is säörvis ein anger benaming väör deensverlening. ’t Woeard is van toepassing op kómmersjele insjtellinge die häör klantje kontent wille sjtèlle. Bron: Wich ipedia

Wae wirke mèt versjillendje soearte säörvis die se trök zuus op oze site
Mer woea ich ’t hie uever wil höbbe is de produkte ómruul säörvis!
Wat hèltj det inne?
Höbsse produkte thoes sjtaon, die bie ós gekochtj zeen van “KMS start-style-finish”, en nao ‘t bezeuk aan oze salon, verangere wae de koep hiëlemaol en passe de produke neet miër bie de koep, den bringse ze gewuen nao de salon trök en wae verraekene dees produkte oppe noewe KMS produkte zoea detse weer hiëlemaol gebroektj kinne waere väör diene noewe koep of kläör!

Det neume wae echte säörvis!

 

5 Woearóm ein eige label?

Wie kóm ich den noe op ‘t idee óm ein eige lien “…Private label… “op te zètte?
Zoea es ich al iërder vertèldje kinse jaomer genog eder merk in groeatere kappersgroeathanjels koupe. Waal songer ‘t juuste advies en songer ómruulsäörvis!

Inne zomer bön ich mèt mien tiem nao de “Hair-X-perience” bäörs gewaesjtj woea ich es gassjpraeker van Berthy Salden van Jump menetsjment väör kappers, get moch vertèlle uever mien suksesse in mien bedrief (toet noe toe), en de samewirking mèt Jump .
Ich bön namelIch sins deze zomer ‘t gezicht gewoeare van Jump väör de graties “kwiksken”.
Ómdet ich drök waas mèt Jump, höb ich Jenny en ós tiem gevraogdj óm rondj te kieke oppe bäörs en noew dinger te melje. Wae hadde al ein lieske aan produkte gemaaktj die gekochtj móste waere.

Jenny kwaam trök mèt de opdracht det ich éns mós gaon kieke nao de “sjtent van private label”. Zie vertèldje mich det ‘t hoëgwaerdige produkte woeare woea se zellef nog zègkensjap uever höbs waat betröftj samesjtèlling, räök en kläör en waat diene eige naam en eige logo maag drage!

Det vonj ich interessant en höb in dae sjtent te huëre gekrege woea dit ziër gedreve bedrief väör sjtong en ging metein fantasere wie mien eige produkt den in oze salon kwoeam te sjtaon mèt mien eige logo d’rop!

Zoea es mèt miër ideeje gebaordj, esse d’r mètein niks mèt duis blieve ze oppe plank ligke.
Ein aantal waeke nao de bäörs waas ich weer same mèt Berthy van Jump bie kapperskefeè “Cafe van de Leeuwenborg” kappersopleijing in Mestreech, óm weer mien ervaringe te deile van 2 jaor samewirke mèt Jump en te vertèlle uever de traeninge die ich inne tösse tied al gevolgdj höb van b.v. Wolfgang Peppmeier

Nao de pauze waas ‘t de bäört aan twië hiërekappers die ‘t “barbiere” weer ónger de aandacht brachte, ze hadde ein eige merk gelanseerdj mèt eine eige Limburgse naam.
Det sjprook mich zoea aan det ich ein besjtèlling plaatsdje bie dees jónges!

Wie wae inne salon de hiëre produkte vanne jónges aan ’t verkoupe woeare bedach ich mich det wae gek woeare óm angere te sjpekke en det ich ech ouch ein eige lebel wol!
In ‘t wiekendj höb ich eine meel gesjtuurdj nao de firma van “Private label”. En toen ging ’t belke rolle!

Waat woeare de sjtappe:

 

Ich kreeg eine meel trök: :

“Fróm idea to own brand” Van iedee nao eige merk


Inne “custóm branding” ( ’t óntwikkele van dien eige merk) zeen d’r ein aantal fazes óm toet ein sjoean injprodukt te komme. Wae beje ein “full service” wirkwieze aan. Hiedoor kinse kwaliteit in ’t injprodukt verwachte en waerse begeledj óngertösse det ‘t hiële trajektj löptj.

Iedee vertale nao konsept
1.“Samples” monsters teste en goodkäöre
2.‘t Ontwerp
3.Produksie oplevering
4.Mert


Ich bön nao ‘t bedrief gegange en höb de iërste twië sjtappe gezatte, mèt eine houp monsters bön ich trök de salon in gegange en wae zeen de produkte gaon teste…
Jenny waas miene aodste zoon Bas aan ‘t knippe, en Bas vreugtj waat Jenny ‘m väör get noeats inne haore sjmaerdje! Jenny zag detter hie väör nog name gezochtj móste waere.
Hae besjtudeerdje ’t blikske en ziët: ”’t Is net sjmurrie in ’n zilvere blikske”! , en de iërste naam waas ein feit!

 

Ich bön nao ‘t bedrief gegange en höb de iërste twië sjtappe gezatte, mèt eine houp monsters bön ich trök de salon in gegange en wae zeen de produkte gaon teste…
Jenny waas miene aodste zoon Bas aan ‘t knippe, en Bas vreugtj waat Jenny ‘m väör get noeats inne haore sjmaerdje! Jenny zag detter hie väör nog name gezochtj móste waere.
Hae besjtudeerdje ’t blikske en ziët: ”’t Is net sjmurrie in ’n zilvere blikske”! , en de iërste naam waas ein feit!

 

6 Waat is miene doelgroep?


De doelgroep oppe hiëreaovendj zeen hiëre tösse de 16 en 50 jaor. De produkte die wae höbbe oetgezochtj zeen gesjiktj väör de hiëre…mer zeker ouch väör dames mèt kort toet hallef langk haor!

Wae höbbe ein aantal waeke ein enkaete gehaoje oppe hiëreaovendj mèt de vraoge es:

-Waat väör produkte gebroekse thoes?
-Waat väör merk ?
-Waat vinj se fijn aane produkte diese noe gebroeks?
-Waat vinj se vanne räök?
-Waat vinj se gemekkelIk in blIk, inne fles of ein pumpke?
-Woea köpse dien produkt?
-Wie väöl gufse oet aan éín produkt?
Aane handj van dit óngerzeuk zeen de winse van oze doelgroep good in kaart gebrachtj en wiste wae waat väör verpakking ‘t beste pasjtj.

Wae zeen verder gegaon mèt sjtap 3 van de firma “private label”

 

7 Waem maaktj mien logo en verpakkinge?


‘t Bedrief haaj ein “all- inclusive pries pakket”, en vertèldje ós es wae emes inne femielie of kinnissekringk hadde dae de óntwerpe van mien logo en naam kóste vormgaeve den kós ich dit ouch oetbesjtaeje en ging d’r get vanne pries aaf.

 

8 Samewirking mèt Jos en Nicole Winkelmolen?


Ich epdje Jos Winkelmolen of ich metein kós komme en al sjnel zaat ich aane koffie mèt mien iedee. Jos hiët op ziene site  sjtaon( http://www.joswinkelmolen.nl/ )

“MAAK UW PRODUCT ONDERSCHEIDEND VAN DE REST”


Dien produkt mót zich óngersjeije vanne rest
En laot ich dao noe nao op zeuk zeen! Jos hiët miene naam verzonne, ’t logo, de besjtikkering van de kapsalonrame enne rame vanne aoto, kort gezagtj miene hiële hoessjtiel. Logieserwies volgdje dao oet det hae ouch ’t óntwerp ging make väör mien eige lebel.
Jos waas entoezjast uever de óngertösse verzonne name en begos al metein te teikene op ziene sjriefblok.

Wae woeare ech waal gesjpanne wie detter mich ein aantal väörbeeldje leet kieke. Wae woeare ’t d’r mèt zien alle uever èns: mien tiem, mien gezin en Jos en Nicole Winkelmolen, det woeare de juuste óntwerpe! (nog effe gedöldj)

 

9 Keze vanne produkte!


Same mèt mien tiem höb ich de produkte oetgekoeaze. De moderne oetsjtraoling,de leuke name en de pries/kwaliteit verhaojing kloppe mèt oze doelgroep en sjloete sjoean aan oppe superkwaliteit produkte woea wae al jaore mèt wirke.

Wae höbbe al dökkers filmpkes opgenomme in ’t diejalek

 

Wae sjpraeke inne salon ouch gewuen ‘t Limburgs diejalek, daoróm is ‘t väör ós vanzellefsjpraekendj gewoeare óm de iërste lien van kNIp’t kapsalon leuke orzjinele name te gaeve mèt ein gekkig tintje….

 

10 De lansering van kNIp’t kapsalon Limburgse lien!
producten

 

 

Plek Sjtevige pomade

’t Guftj ‘t haor eine sjtevige fleksibele fiksasie. Gesjiktj väör alle haortiepes. Naem de Plek mèt eine vinger oet ‘t blik en verdeil ‘t in dien haor.
Gebroek ‘t oppe handjdook drueg en drueg haor!

 

Sjien glanzendje wax


’t Guftj ‘t haor eine natuurlikke glans en vaerkrachtj. ‘t Haor geitj neet pluize en “restyle” dien kapsel de ganse daag!. Gesjiktj väör normaal en diek haor. Naem ein klein bietje oppe vingers en verdeil good in dien handjpalme, gangk mèt dien henj uever ‘t oppervlak van dien haorlingdje. Gebroek ‘t op drueg haor!

 

Pratsj modderige mud


‘t Guftj ’t haor “ shine, medium hold” en väöral vaerkrachtj. Verdeil ‘t uever ‘t haor en knaej, vorm en drej en definiejeer diene sjtiel. Iedejaal väör knaeje van nonsjalante lokke. Gesjiktj väör alle haortiepes. Gebroek ‘t oppe handjdook drueg en drueg haor!

 

Sjmurrie sjtoere gum


‘t Guftj ’t haor eine sjtevige matte oetsjtraoling. Verdeil ‘t aan de aanzètte bie dien haor en keim ‘t door. Definiejeer verder diene sjtiel. Gesjiktj väör alle haortiepes.
Gebroek ‘t oppe handjdook drueg en drueg haor!

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: